top of page
IMG_20200407_184550.jpg

Over Beveridge Woodcraft

Vakmanschap van vader op zoon

Beveridge Woodcraft is sinds 2018 een begrip in Delft en omstreken. Geïnspireerd door ontwerper en meubelmaker Ernest Beveridge heeft zijn zoon, Sven Beveridge de kans aangegrepen de kennis en expertise over te nemen die gedurende de afgelopen 50 jaar is opgedaan.


Beveridge Woodcraft ontwerpt en realiseert houten, handgemaakte meubelen en objecten, zoals: keukens, deuren en kozijnen, tv- en scheidingsmeubelen, knieschotten, bedden en hoogslapers, (inbouw)kasten, tafels, keukenbladen en meer. 


Wilt u een ruimte op een creatieve en functionele manier gebruiken voor bijvoorbeeld een studeer- en logeerkamer? Zoekt u een opbergkast die precies past op die ene plek? Of een handgemaakte keuken? Dan bent u bij Beveridge Woodcraft aan het juiste adres!

Van idee tot realisatie

Speciale aandacht voor wensen

Aandacht voor de wensen van de klant staat centraal bij Beveridge Woodcraft. Wanneer de specifieke wensen helder zijn ontstaat er een eerste ontwerp. Creativiteit en ‘Thinking outside the box’ hebben een belangrijke rol in dit initiële proces. Nadat het ontwerp met de klant is afgestemd begint het werk in de werkplaats. De klant is meer dan welkom om het proces gaandeweg te komen bekijken. Als laatste wordt het meubel of het object geplaatst en afgewerkt op locatie.

IMG_3518.JPG
bottom of page